KOS

A legújabb kutatások szerint az elmúlt évszázadok társadalmi berendezkedése, és a versenyről kialakított mítosza zsákutca.

Ha megnézzük az emberi szervezetet, akkor azt látjuk, hogy minél nagyobb az összhang, az együttműködés, annál egészségesebb az ember. Amikor a sejtek „fellázadnak”, s nem akarnak együttműködni, akkor alakul ki a rák betegség. Az emberi szervezet együttműködés nélkül elpusztul.

Az asztrológiai jegyek felső szintű megélési is mindig arról szólnak, hogy akkor van esélyünk megvalósítani, amit szeretnénk, ha együttműködünk másokkal.

A Kos napjegyű ember életfeladata (amiért leszületett a Földre), hogy másokért küzdjön. Hosszabb távon csak akkor lesz boldog, ha az élete nagyobb döntéseinél olyan helyzetet hoz létre, amelyben másokért küzd. Persze az a legjobb megoldás, ha egy közös cél mentén úgy küzd, hogy az neki is fontos, de soha nem válhat öncélúvá a küzdelme.

Miről ismerheti fel a Kos napjegyű ember, hogy nem jól döntött? Természetesen, ha nem másokért, hanem másokkal küzd. Persze ne gondoljuk, hogy a Napunk által mutatott életfeladatunkat percről-percre élnünk kell. Csak a fontosabb kérdésekben kell a feladatunknak megfelelően dönteni. Az, hogy egy Kos időnként összecsattan a környezetével, az természetes.  De ha például egy Kos napú edző felhagy az edzőséggel, s elmegy pénzt keresni, miközben a tanítványai számítottak rá, az nem éli a feladatát, s ne számítson arra, hogy boldog lesz a pénzével, hiszen a kiteljesedést nem tudja az új élethelyzetében átélni.